Företagsfakta - Bremlerbrick - Lego som kommunikationsverktyg

Företagsfakta:

Företaget Bremlerbrick startades 2012 av Gabriel Bremler i Stockholm. Verksamheten är inriktad på LEGO som kommunikationsverktyg; specialbyggda LEGO-modeller, aktiviter och event som kretsar kring kommunikation, samarbete och Legobyggande samt LEGO som konstverk.

De flesta Legomodellerna används som miniatyrmodeller av arkitektur, andra modeller används under t.ex. presentationer, visningar, mässor och event etc. LEGO-modellerna fungerar som mycket effektiva blickfångare och lämpar sig just därför extra väl när man vill synas lite extra.

LEGO som kommunikationsverktyg

Lego är ett ypperligt kommunikationsverktyg, eftersom LEGO skapar igenkänning. Alla har en relation till LEGO, antingen har man byggt med det själv som barn eller så har man syskon, kusiner, kompisar, grannar eller barn som har gjort det.

Vill ni ha kunder?

Vill ni ha kunder?

Med LEGO som kommunikationsverktyg skapar ni automatisk kontakt! Genom att visualisera er verksamhet med LEGO-modeller skapar ni bra förutsättningar för att få en första kontaktyta med nya potentiella kunder.

Presentation av LEGO prototyp där Lego visualiserar fyrspår mellan Märsta och Uppsala

Visualisera med LEGO

Vill ni visualisera er verksamhet på ett lekfullt sätt? Söker ni en presentationsmodell? Är ni ute efter små byggsatser som giveaways till kunder eller medarbetare? Vill ni ha en effektiv blickfångare i er monter under mässan? Då har ni hamnat helt rätt!

Exteriörmodell - arkitekturmodeller av LEGO

Arkitekturmodeller

Bremlerbricks arkitekturmodeller byggda i LEGO erbjuder samma detaljnivå och precision som traditionella arkitektmodeller, och med byggmaterialet LEGO tillförs en igenkännings- och fascinationsfaktor som är svårslagen.

Event & Företagsaktiviteter

Event & Företagsaktiviteter

Utöver modellskapandet anordnar Bremlerbrick även event och företagsaktiviteter med Legobyggande. Där sätts deltagarnaskommunikations- och samarbetsförmåga på prov på ett lekfullt sätt.

Våra kunder

Bland våra tidigare kunder hittar ni flertalet av Sveriges större bolag som t.ex.: NCC, Skanska, ABB, Jernhusen och Skandia Fastigheter m.fl. Ni kan se alla tidigare uppdragsgivare under Kunder i menyn.

Ta gärna en titt i vår Portfolio som ni hittar i menyn för exempel på tidigare uppdrag.

Kontakt

15 + 11 =