3 meter hög Julgran av LEGO som julskyltning i Skärholmens Centrum

Julgran av LEGO skakade om med annorlunda julskyltning  - SKHLM Skärholmen Centrum ville hitta på en annorlunda till julskyltningen, någonting unikt och nytt som inte genomförts i Sverige tidigare och med potential att bli en snackis. -Dom lyckades!

Bremlerbrick fick i uppdrag att ta fram en tre meter hög julgran av LEGO som pryder centrumet under hela julhandeln. Under lördag 29 november 2014 byggdes LEGO granen upp live på plats i SKHLM. Många nyfikna och engagerade kunder var på plats för att beskåda den unika julskyltning som centrumet valt växte fram. Legobit för legobit kunde de följa Gabriels uppbyggnad av den enorma legogranen. Kunderna fick dessutom möjlighet att själva bidra till modellen genom att bygga upp lego-dekorationer. Totalt 120 stycken julgranskulor av LEGO byggdes av över 100 olika barn.

Skärholmens Centrum - Julgran av LEGO skapade rubriker

Konceptets unikhet öppnade möjligheter att vinna medial exponering för eventet. Bremlerbrick medverkade i Dagens Nyheter, Mitt I Söderort och lokaltidningen Södra sidan. Detta bidrog starkt till att få fler kunder till Skärholmens Centrum, Givetvis blev LEGO julgranen i sig också en snackis.

3 m. hög julgran av lego
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://bremlerbrick.com/julgran-av-lego/">
YouTube
LinkedIn
Instagram
Gissa hur många LEGO-bitar och vinn 1000 kr!

Inte bara julskyltning - även tävling

Besökarna i Skärholmens Centrum kunde under centrumets julskyltning tävla om ett presentkort på 1000 kr. till den som gissade rätt antal bitar i den 3 meter höga LEGO julgranen som Bremlerbrick hade byggt för att pryda centrumet. Fram till och med 24 december pågår en tävling där som går ut på att gissa hur många legobitar julgranen är byggd av – vinnaren får ett presentkort på 1000 SEK i butikerna. Skriv din gissning här: https://www.facebook.com/skhlm