Arkitekturmodeller

Bremlerbrick
Professionell LEGO-byggare

bygger på beställning av företag & organisationer.
Vårat legokoncept är själv-kommunicerande som material.

Legomodell av järfälla simhall på uppdag av Tagehus

Tagehus bygger en ny simhall åt Järfälla kommun. ”Järfällas nya simhall”. Den beräknas vara färdig i årsskiftet 2017/2018. För att kommunicera nybygget av Järfälla simhall till kommuninvånarna anlitade Tagehus  Bremlerbrick för att bygga en legomodell av den. En lego modell som både visar byggnadens yttre arkitektur, men även insidans design illustreras detaljerat i denna detaljerade lego-modell. Bremlerbrick har verkligen tänkt på allt. Tilltänkta badgäster simmar runt, och besökare florerar i både kafeterian och lite var stans i denna näst intill perfekta skalmodell. Man får en tydlig överblick i hur interiören med de olika simbassängerna kommer att se ut.

Nästan 4kvm. LEGO modell

Bremlerbricks LEGO modell mäter nästan 4 m2 och innehåller för utom badgäster och besökarna i form av legogubbar även badleksaker i form legodjur.

En utmanande legomodell

Varje lego modell har sin utmaning, men den här lego-modellen av simhallen är verkligen något utöver det vanliga. Det krävdes många timmars legobygge för att hitta, och tänka ut lösningar för att få till den perfekta designen. Design i lego är alltid spännande, och innebär alltid nya utmaning. T.ex. va bassängerna och rutschkanan svåra att hitta legobitar för, även hur man skulle hitta en lösning för "Lego design" av dessa var en utmaning.

Googleplus
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedin

Media uppmärksammade också den detaljrika legomodellen

Joomlas felsökningskonsoll

Session

Profilinformation

Minnesanvändning

Databasfrågor